Onze zakelijke mogelijkheden

Vergaderen

In de karakteristieke villa van Het Scheepshuys bevinden zich drie intieme vergaderruimtes voor 4 tot 10 personen. In de huiselijke en persoonlijke sfeer voel je je  direct thuis om te sparren met collega’s, tijdens brainstormsessies of het volgen van een training. De kleinschalige sfeervolle ruimtes lenen zich uitstekend voor managementteams of projectgroepen.

Koffie afspraak
Een bruisende koffiebar waar zakelijk Breda elkaar ontmoet. Daarnaast met de A27 en A58 op steenworp afstand en gratis parkeergelegenheid is Het Scheepshuys de ideale plek voor een zakelijke afspraak in Breda. Naast goede koffie, serveren wij ook heerlijke thee en ander lekkers, om zo het nuttige met het aangename te combineren.
Meerdaags arrangement

Boutique Hotel Het Scheepshuys is de ideale locatie wanneer je een meerdaagse vergaderlocatie met overnachting zoekt. Een rustige omgeving met het bruisende Bredase centrum vlakbij. Met 9 eigenzinnige hotelkamers en 3 intieme vergaderlocaties bieden wij alle faciliteiten voor een succesvol meerdaags evenement.

Flexibel werken
Naast onze goede koffie en lekkere lunch bieden wij een fijne ruimte om geconcentreerd te kunnen werken. In onze bruisende koffiebar heb je de mogelijkheid om sociale contacten te leggen en nieuwe creativiteit op te doen. Zzp’ers, forenzen of Bredanaars, iedereen is welkom om even in een andere omgeving te komen werken. Dit kan bij beschikbaarheid natuurlijk ook in onze intieme vergaderruimtes.