Waarom Boutique Hotel Het Scheepshuys?

…om internationaal zaken te doen.

Hier slaapt Jack. Jack komt uit Engeland en is 54 jaar. Hij werkt bij een internationale organisatie en is regelmatig in Breda voor zaken. Hij vindt het fijn om in een kleinschalig hotel te overnachten waar hij een goede kop koffie kan pakken en gebruik kan maken van een goede internetverbinding en parkeerfaciliteiten.

…om lekker te ontspannen na een week hard werken.

Twee drukke banen en een jong gezin. Marieke en Ben zijn er samen even tussenuit voor een leuk romantisch stadsweekend in Breda. Ze zijn van plan het Moti Museum te bezoeken en houden van de kleinere winkelstraatjes in een stad. Lekker eten ’s avonds en daarna genieten met een flesje Prosecco op het balkon van hun kamer.

…om gezellig een weekendje op stap te gaan.

Tijd voor een vriendinnen-weekend! Dorien en Kirsten gaan samen op stap naar het jazzfestival in Breda. In de loop van de dag vertrekken ze op de fiets naar het centrum waar ze starten met een heerlijke Latte Macchiato op het terras. Eerst even bijkomen van een drukke week werken.

…omdat ik voor mijn opleiding een aantal weken stage loop.

Mark loopt vier weken stage bij een advocatenkantoor in Breda en verblijft in een hippe, betaalbare kamer met een douche op de gang. Hij begint de dag met een rondje hardlopen zodat hij fris aan het ontbijt verschijnt en de dag goed kan beginnen.

Uit het gastenboek

“You’ve made our stay “a (small…) home away from home”.

– Aliza and Amos.

“Prachtig hotel, fijne kamer en een heerlijk ontbijt; echt een aanrader!”

“What a lovely place to stay. Beautiful decor, amazing breakfast and friendly staff. Highly recommend it!”

“Das Frühstück ist sehr liebe zubereitet, gut und lecker. Die City ist mit dem Fahrrad gut zu erreichen. Für den nächtlichen Durst wird auch was angeboten. Das Personal ist sehr nett und aufmerksam.”

“De persoonlijke touch van sanne maak het dat je geen nummer bent in dit leuke hotel in een leuke stad, net 3 weken heropend maar is/wordt een succes met top ontbijt, simpele dingen gewoon goed.”