Boutique Hotel Het Scheepshuys: een fijne plek om te overnachten in Breda!

Bent u ZZP’er en regelmatig of voor langere tijd in Breda of omgeving? Dan zoekt u waarschijnlijk een fijne plek om 1 of meerdere dagen per week te overnachten in Breda.

Ons knusse boutique hotel ligt net iets buiten het centrum, in een prachtig oud pand met aandacht voor waanzinnig sfeervolle details. We maken het overnachten in Breda graag extra speciaal.

We hebben gratis koffie en thee en er is een fantastische binnentuin waar het heerlijk vertoeven is. Er zijn diverse restaurants op loopafstand en met vijf minuten bent u met de auto in de bruisende binnenstad van Breda.
Komt u regelmatig terug, dan kunt u ook gewoon gebruikmaken van onze borden en bestek. We kunnen ons voorstellen dat u geen zin heeft om altijd uit eten te gaan. Dat is wel zo makkelijk. Tenslotte komt u om te werken en overnachten in Breda. Voor de sportieveling bieden we goede huurfietsen en de auto kunt u gratis bij ons parkeren.

Komt u vaker terug? We hebben een aantrekkelijk kortingsregeling. Wilt u meer informatie hierover, dan horen we het graag. We zijn altijd bereikbaar via info@hetscheepshuys.nl.