Student

Voor op de vrijdag en om het weekend zoeken we een student die hart heeft voor de horeca en hotellerie. Daarnaast heb je oog voor detail, bent servicegericht en hebt een hands-on/aanpakkersmentaliteit. Je bent inzetbaar op alle facetten van het runnen van een hotel.
Denk hierbij aan:
  • Het zelfstandig openen en sluiten van het hotel en koffiebar;
  • Het ontvangen, inchecken en uitchecken van nationale en internationale gasten;
  • Het aannemen en inboeken van reserveringen;
  • Het bereiden en serveren van ontbijt, koffie, lunch en borrel;
  • Het voorbereiden en faciliteren van vergaderruimtes;
  • Een klein deel administratie (o.a. mail, telefoon, communicatie naar gasten).
We bieden je het volgende:
  • Een parttime bijbaan
  • Om het weekend en op de vrijdag
  • Werktijden overdag (tot 19.00 uur)
  • Een salaris conform horeca cao
Waar kom je te werken?
Naast een uitdagende functie waarbij je veel verantwoordelijkheid hebt, kom je te werken in een klein gezellig team.
De communicatielijnen zijn kort en we schakelen snel. Samen maken we het verschil.
Wat verwachten we van jou?
  • Een grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid;
  • Een proactieve instelling en werkhouding;
  • Een hands-on en aanpakkersmentaliteit;
  • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en schrift;
  • Een (horeca)oog voor detail;
  • Flexibiliteit en oplossingsgerichtheid;
  • MBO werk- en denkniveau.
Álles wat ervoor zorgt dat het onze gasten aan niets ontbreekt en we een mooi professioneel verblijf kunnen aanbieden.
Interesse?
Heb je horeca-ervaring en wil je een leuke aanvulling op je studie, dan horen we graag van je. We ontvangen graag jouw CV, voorzien van een korte motivatie op
suzanne@hetscheepshuys.nl t.a.v. Suzannne Kranse.