Tweepersoons kamer

Bent u voor zaken een aantal dagen in Breda of gaat u gezellig met vriendinnen op stap?

Onze diverse en stijlvol ingerichte tweepersoonskamers bieden voor ieder wat wils. Elke kamer heeft zijn eigen karakter en mooie details. Een fijne thuishaven. De kamers zijn voorzien van goede boxsprings, een douche en toilet, televisie en gratis wifi.

Heeft u specifieke wensen? Geef dit dan aan bij de reservering. We denken graag met u mee.

Gasten
Prijs

(per nacht vanaf)

1 - 2 gasten
€ 98,-

Direct boeken

Reserveer

Vragen of hulp nodig?

Bereik ons op +31 76 581 69 10

Onze services

Gratis WiFi

Tijdens uw verblijf kunt u kosteloos gebruiken maken van onze draadloze internet verbinding. Surf met hoge snelheid over het web vanuit iedere ruimte in ons hotel.

Gratis

Fiets

We hebben 8 mooie fietsen staan bij het hotel. Met vijf minuten bent u op de fiets in het centrum en kunt u de auto laten staan op onze parkeerplaats. U kunt  bij voldoende beschikbaarheid een fiets huren voor €7,50 per dag.

Prijs per fiets per dag
€ 7,50

Ontbijt

Lekker ontbijten vinden we belangrijk en dient als basis voor een goede start van de dag. We hebben de producten zorgvuldig geselecteerd en bieden u een gezond, vers en gevarieerd ontbijt. U kunt dit bij de kamer reserveren voor €11,- per persoon.

Prijs per persoon per dag
€ 11,-

Late Checkout

Kent u dat gevoel? Nog even omdraaien? Wij zijn als geen ander bewust van het feit dat uitslapen ontzettend belangrijk is. Daarom kunt u bij Het Scheepshuys indien gewenst lekker lang blijven liggen een later uitchecken.

Prijs per kamer
€ 25.00