Kleine Tweepersoons kamer

Vragen of hulp nodig? App of bel ons op +31 76 581 69 10

Heb je een kleiner budget of wil je graag iets langer in ons hotel verblijven?

Dan voel je je zeker thuis in deze intieme, sfeervolle kamer. De kamer is zeer smaakvol ingericht. Moderne elementen komen samen met de karakteristieke uitstraling van het pand. Naast televisie, gratis wifi en een fijn boxspringbed heeft de kamer een wastafel.

De douche bevindt zich buiten de kamer maar is geheel voor jezelf. Het toilet boven deel je wel met een andere kamer.

Heb je specifieke wensen? Geef dit dan aan bij de reservering. We denken graag met je mee.

1 - 2 gasten
€ 90,-

(vanaf per nacht)

Onze services

Ontbijt

Word wakker in ons hotel en denk niet na over je ontbijt. Voor € 15,- extra start je de dag met een uitgebreid ontbijt, met o.a. roomboter croissant, broodjes, Griekse yoghurt, fruit en een eitje. Dat allemaal geserveerd in onze sfeervolle koffiebar met de beste koffie van Breda.  Dat is een lekker begin van de dag!

Gratis WiFi

Tijdens je verblijf kun je kosteloos gebruiken maken van onze draadloze internet verbinding. Surf met hoge snelheid over het web vanuit iedere ruimte in ons hotel.

Fietsverhuur

We hebben 8 mooie fietsen staan in de stalling bij het hotel. Binnen 10 minuten fiets je naar het bruisende centrum van Breda. Je kunt  bij voldoende beschikbaarheid een fiets huren voor €7,50 per dag.

Koffiebar

In onze sfeervolle koffiebar serveren we een gezond en gevarieerd ontbijt als basis voor een goede start van de dag. Naast een goede kop koffie of een lekkere thee met een muffin, is de bar ook de perfecte plek voor een zakelijke afspraak.