Kleine Tweepersoons kamer (gedeelde douche)

Heeft u een kleiner budget of wilt u graag iets langer in ons hotel verblijven?

Dan voelt u zich zeker thuis in deze intieme, sfeervolle kamer. De kamer is zeer smaakvol ingericht. Moderne elementen komen samen met de karakteristieke uitstraling van het pand. Naast televisie, gratis wifi en een fijn boxspringbed heeft de kamer een wasbak.

U deelt twee douches en toilet met twee andere kamers.

Heeft u specifieke wensen? Geef dit dan aan bij de reservering. We denken graag met u mee.

Gasten
Prijs

(per nacht vanaf)

1 - 2 gasten
€ 78,-

Direct boeken

Reserveer

Vragen of hulp nodig?

Bereik ons op +31 76 581 69 10

Onze services

Gratis WiFi

Tijdens uw verblijf kunt u kosteloos gebruiken maken van onze draadloze internet verbinding. Surf met hoge snelheid over het web vanuit iedere ruimte in ons hotel.

Gratis

Fiets

We hebben 8 mooie fietsen staan bij het hotel. Met vijf minuten bent u op de fiets in het centrum en kunt u de auto laten staan op onze parkeerplaats. U kunt  bij voldoende beschikbaarheid een fiets huren voor €7,50 per dag.

Prijs per fiets per dag
€ 7,50

Ontbijt

Lekker ontbijten vinden we belangrijk en dient als basis voor een goede start van de dag. We hebben de producten zorgvuldig geselecteerd en bieden u een gezond, vers en gevarieerd ontbijt. U kunt dit bij de kamer reserveren voor €11,- per persoon.

Prijs per persoon per dag
€ 11,-

Late Checkout

Kent u dat gevoel? Nog even omdraaien? Wij zijn als geen ander bewust van het feit dat uitslapen ontzettend belangrijk is. Daarom kunt u bij Het Scheepshuys indien gewenst lekker lang blijven liggen een later uitchecken.

Prijs per kamer
€ 25.00