Eenpersoons kamer

Vragen of hulp nodig? App of bel ons op +31 76 581 69 10

Ben je op zoek naar een fijne, betaalbare kamer voor 1 persoon?

Dan is deze knusse en sfeervol ingerichte kamer iets jou. De kamer heeft een eenpersoonsboxspring, televisie, gratis wifi en een wastafel. De douche bevindt zich buiten de kamer, maar is wel geheel voor jezelf. Het toilet boven deel je met een andere kamer.

Heb je specifieke wensen? Geef dit dan aan bij de reservering. We denken graag met je mee.

1 gast
€ 90,-

(vanaf per nacht)

Onze services

Ontbijt

Word wakker in ons hotel en denk niet na over je ontbijt. Voor € 15,- extra start je de dag met een uitgebreid ontbijt, met o.a. roomboter croissant, broodjes, Griekse yoghurt, fruit en een eitje. Dat allemaal geserveerd in onze sfeervolle koffiebar met de beste koffie van Breda.  Dat is een lekker begin van de dag!

Gratis WiFi

Tijdens je verblijf kun je kosteloos gebruiken maken van onze draadloze internet verbinding. Surf met hoge snelheid over het web vanuit iedere ruimte in ons hotel.

Fietsverhuur

We hebben 8 mooie fietsen staan in de stalling bij het hotel. Binnen 10 minuten fiets je naar het bruisende centrum van Breda. Je kunt  bij voldoende beschikbaarheid een fiets huren voor €7,50 per dag.

Koffiebar

Onze gezellige koffiebar is de perfecte plek om je dag te beginnen of even te ontspannen na een drukke dag van avonturen in Breda. Geniet van een heerlijke kop koffie of een lekkere thee met een muffin in de buurt van je hotelkamer.