Eenpersoons kamer

Vragen of hulp nodig? App of bel ons op +31 76 581 69 10

Ben je op zoek naar een fijne, betaalbare kamer voor 1 persoon?

Dan is deze knusse en sfeervol ingerichte kamer iets jou. De kamer heeft een eenpersoonsboxspring, televisie, gratis wifi en een wasbak. De douche bevindt zich buiten de kamer, maar is wel geheel voor jezelf. De toilet boven deel je met een andere kamer.

Heb je specifieke wensen? Geef dit dan aan bij de reservering. We denken graag met je mee.

1 gast
€ 68,-

(vanaf per nacht)

Onze services

Gratis WiFi

Tijdens je verblijf kun je kosteloos gebruiken maken van onze draadloze internet verbinding. Surf met hoge snelheid over het web vanuit iedere ruimte in ons hotel.

Fietsverhuur

We hebben 8 mooie fietsen staan in de stalling bij het hotel. Binnen 10 minuten fiets je naar het bruisende centrum van Breda. Je kunt  bij voldoende beschikbaarheid een fiets huren voor €7,50 per dag.

Koffiebar

In onze sfeervolle koffiebar serveren we een gezond en gevarieerd ontbijt als basis voor een goede start van de dag. Naast een goede kop koffie of een lekkere thee met een muffin, is de bar ook de perfecte plek voor een heerlijke lunch of een zakelijke afspraak.

Late Checkout

Ken je dat gevoel? Nog even omdraaien? Wij zijn als geen ander bewust van het feit dat uitslapen ontzettend belangrijk is. Daarom mag je bij Het Scheepshuys indien gewenst lekker lang blijven liggen en later uitchecken.