Driepersoons kamer

Bent u een weekendje weg met vrienden of met het gezin?

Dan is deze kamer een heerlijke plek voor u. U kunt de kamer ook reserveren voor drie volwassenen of een gezin met jonge kinderen. U ervaart het gevoel van thuiskomen. De kamer is huiselijk en heeft goede boxsprings, een douche en toilet en gratis wifi.

Heeft u specifieke wensen? Geef dit dan aan bij de reservering. We denken graag met u mee.

Gasten
Prijs

(per nacht vanaf)

1 - 2 gasten
€ 98,-
3 gasten
€ 135,-

Direct boeken

Reserveer

Vragen of hulp nodig?

Bereik ons op +31 76 581 69 10

Onze services

Gratis WiFi

Tijdens uw verblijf kunt u kosteloos gebruiken maken van onze draadloze internet verbinding. Surf met hoge snelheid over het web vanuit iedere ruimte in ons hotel.

Gratis

Fiets

We hebben 8 mooie fietsen staan bij het hotel. Met vijf minuten bent u op de fiets in het centrum en kunt u de auto laten staan op onze parkeerplaats. U kunt  bij voldoende beschikbaarheid een fiets huren voor €7,50 per dag.

Prijs per fiets per dag
€ 7,50

Ontbijt

Lekker ontbijten vinden we belangrijk en dient als basis voor een goede start van de dag. We hebben de producten zorgvuldig geselecteerd en bieden u een gezond, vers en gevarieerd ontbijt. U kunt dit bij de kamer reserveren voor €11,- per persoon.

Prijs per persoon per dag
€ 11,-

Late Checkout

Kent u dat gevoel? Nog even omdraaien? Wij zijn als geen ander bewust van het feit dat uitslapen ontzettend belangrijk is. Daarom kunt u bij Het Scheepshuys indien gewenst lekker lang blijven liggen een later uitchecken.

Prijs per kamer
€ 25.00