Onze kamers en prijzen

Tweepersoonskamer

Ben je voor zaken een aantal dagen in Breda of ga je gezellig met vriendinnen op stap? Onze diverse en stijlvol ingerichte tweepersoonskamers bieden voor ieder wat wils. Elke kamer heeft zijn eigen karakter en mooie details. De kamers zijn voorzien van goede boxsprings, een douche en toilet, televisie en gratis wifi.

Vanaf € 110,00 per nacht (excl. toer. bel.)

Driepersoonskamer

Wil je een weekendje weg met vrienden of met het gezin? Dan is deze kamer een heerlijke plek. Je kunt de kamer reserveren voor twee of drie volwassenen of wellicht een gezin met jonge kinderen. Je ervaart het gevoel van thuiskomen. De kamer is huiselijk en heeft goede boxsprings, een douche en toilet en gratis wifi.

Vanaf € 147,00 per nacht (excl. toer. bel.)

Kleine Tweepersoonskamer

Heb je een kleiner budget of wil je graag iets langer in het hotel verblijven? Dan voel je je zeker thuis in deze intieme, sfeervolle kamer. De kamer is zeer smaakvol ingericht. Moderne elementen komen samen met de karakteristieke uitstraling van het pand.

Vanaf € 90,00 per nacht (excl. toer. bel.)

Eenpersoonskamer

Ben je op zoek naar een fijne, betaalbare kamer voor 1 persoon? Dan is deze knusse en sfeervol ingerichte kamer iets voor jou. De kamer heeft een eenpersoonsboxspring, televisie, gratis wifi en een wasbak. De douche en toilet bevinden zich buiten de kamer, maar is wel geheel voor jezelf.

Vanaf € 80,00 per nacht (excl. toer. bel.)

Onze services

Koffiebar

In onze sfeervolle koffiebar serveren we een gezond en gevarieerd ontbijt als basis voor een goede start van de dag. Naast een goede kop koffie of een lekkere thee met een muffin, is de bar ook de perfecte plek voor een zakelijke afspraak.

WiFi

Tijdens je verblijf kun je kosteloos gebruiken maken van onze draadloze internet verbinding.

Surf met hoge snelheid over het web vanuit iedere ruimte in ons hotel.

Gratis parkeren

Voor al onze gasten bieden wij gratis parkeerplaatsen aan op ons eigen terrein. Is er onverhoopt geen parkeerplaats meer vrij dan ontvang je een parkeerbewijs en kun je jouw auto aan de overkant van de straat kosteloos parkeren.

Fietsverhuur

We hebben 8 mooie fietsen staan in de stalling bij het hotel. Binnen 10 minuten fiets je naar het bruisende centrum van Breda.