Kamers & Prijzen

Eenpersoonskamer

(GEDEELDE DOUCHE)

Bent u op zoek naar een fijne, betaalbare kamer voor 1 persoon? Dan is deze knusse en sfeervol ingerichte kamer iets voor u. De kamer heeft een eenpersoonsboxspring, televisie, gratis wifi en een wasbak. U deelt twee douches en toilet met twee andere kamers.

Vanaf € 68,00 per nacht (excl. toer. bel.)

Kleine Tweepersoonskamer

(GEDEELDE DOUCHE)

Heeft u een kleiner budget of wilt u graag iets langer in het hotel verblijven? Dan voelt u zich zeker thuis in deze intieme, sfeervolle kamer. De kamer is zeer smaakvol ingericht. Moderne elementen komen samen met de karakteristieke uitstraling van het pand.

Vanaf € 78,00 per nacht (excl. toer. bel.)

Tweepersoonskamer

Bent u voor zaken een aantal dagen in Breda of gaat u gezellig met vriendinnen op stap? Onze diverse en stijlvol ingerichte tweepersoonskamers bieden voor ieder wat wils. Elke kamer heeft zijn eigen karakter en mooie details. De kamers zijn voorzien van goede boxsprings, een douche en toilet, televisie en gratis wifi.

Vanaf € 98,00 per nacht (excl. toer. bel.)

Driepersoonskamer

Bent u een weekendje weg met vrienden of met het gezin? Dan is deze kamer een heerlijke plek voor u. U kunt de kamer reserveren voor twee of drie volwassenen of wellicht een gezin met jonge kinderen. U ervaart het gevoel van thuiskomen. De kamer is huiselijk en heeft goede boxsprings, een douche en toilet en gratis wifi.

Vanaf € 135,00 per nacht (excl. toer. bel.)

Onze services

Ontbijt

Lekker ontbijten vinden we belangrijk en dient als basis voor een goede start van de dag. We hebben de producten zorgvuldig geselecteerd en bieden u een gezond, vers en gevarieerd ontbijt.

Prijs per persoon per dag
€ 12,00

WiFi

Tijdens uw verblijf kunt u kosteloos gebruiken maken van onze draadloze internet verbinding.

Surf met hoge snelheid over het web vanuit iedere ruimte in ons hotel.

Gratis

Parkeren

Voor al onze gasten bieden wij gratis parkeerplaatsen aan op ons eigen terrein. Is er onverhoopt geen parkeerplaats meer vrij dan ontvangt u een parkeerbewijs en kunt u uw auto aan de overkant van de straat kosteloos parkeren.

Gratis

Fiets

We hebben 8 mooie fietsen staan bij het hotel. Met vijf minuten bent u op de fiets in het centrum en kunt u de auto laten staan op onze parkeerplaats.

U kunt bij voldoende beschikbaarheid een fiets huren.

Prijs per fiets per dag
€ 7,50