×

Het Scheepshuys gaat weer open!

Het Scheepshuys gaat weer open!

Na enige tijd dicht geweest te zijn, opent Het Scheepshuys vanaf vrijdag 7 april opnieuw haar deuren. Het pand is te mooi om gesloten te blijven. Na 12 jaar is het hotel gewisseld van eigenaar en het wordt momenteel flink onder handen genomen om er een mooi en gezellig boutique hotel van te maken.

Het Scheepshuys biedt logies en ontbijt. We hebben 12 eigenzinnige kamers, lounge, ontbijtzaal, tuin en een eigen parkeerterrein. Persoonlijkheid, gastvrijheid en goede service staan ten allen tijde centraal. De bijzondere historie van de accommodatie draagt bij aan de eigen, maar ook intieme huiskamersfeer. Het Scheepshuys is geen doorgaans hotel, maar wordt gekenmerkt door een persoonlijke stijl. U voelt zich hier ‘thuis’. Na een korter of langer verblijf gaat u met een goed, uitgerust gevoel weer weg.

Met dank aan de schilders van Ad Klus, de styling van Studio EER en de verf en gordijnen van Biggelaar Verf en Wand ondergaat het hotel momenteel een ware metamorfose. De kamers worden geschuurd, opnieuw geverfd en geheel nieuw aangekleed. Voor een tipje van de sluier hieronder een kleine impressie.

Uiteraard past alles bij de uitstraling van het mooie jaren 20 gebouw.

 

Al boeken? Dat kan uiteraard. Via info@hetscheepshuys.nl horen we graag wanneer u wilt verblijven. Binnenkort vindt u alle nieuwe kamers op de website en kunt u rechtstreeks boeken.

Wie al eens geweest is, kent de mooie koperen windijzer in de vorm van een schip op het dak. En wist u dat achter dit prachtige kopersmeedwerk daadwerkelijk een mooi, romantisch verhaal zit? Kom kijken, hoor het verhaal en geniet van een idyllische locatie, fijne bedden en een goeie kop koffie! We zien u graag!

Deel dit nieuwtje op social media