Invalid slider ID or alias.

Direct bij ons boeken

Nu Boeken
Vragen of hulp nodig?
Bereik ons op +31 76 581 69 10

Onze Kamers

We beschikken over 12 eigenzinnige kamers.
Bekijk onze kamers & prijzen >

Welkom

Welkom bij Boutique Hotel Het Scheepshuys! Ons hotel biedt u een fijne overnachting en ontbijt in de gezellige stad Breda. We hebben 12 eigenzinnige kamers, lounge, ontbijtzaal, tuin en een eigen parkeerterrein.

Persoonlijkheid, gastvrijheid en goede service vinden wij belangrijk. De bijzondere historie van de accommodatie draagt bij aan de eigen, maar ook intieme huiskamersfeer. Het Scheepshuys is geen doorsnee hotel, maar wordt gekenmerkt door een zeer persoonlijke stijl. We vinden het belangrijk dat u zich hier “thuis” voelt en met een goed, uitgerust gevoel weer weg gaat.

Geniet van een idyllische locatie, fijne bedden en een goede kop koffie! We zien uw bezoek graag tegemoet!

03:15 AM

Het Boutique Hotel van Breda

Een knus en gezellig boutique hotel gelegen aan de rand van het centrum van Breda. Centrum, bedrijvigheid en natuur zijn dichtbij. Een fijne thuishaven na een dag hard werken of een drukke werkweek.

Beveel ons aan via:

Evenementen

Breda kent vele evenementen en speciale gelegenheden. Wij zetten de belangrijkste voor u op een rij zodat u altijd zeker weet wat ‘the place to be’ is tijdens uw bezoek.

Voorproefje

Het mooie hotelpand stamt uit 1927 en kent een rijke historie. Moderne elementen komen samen met de karakteristieke uitstraling van het pand. Hier vindt u een klein voorproefje.

Extra's & Arrangementen

Wij kunnen u altijd helpen met het reserveren van een restaurant, taxi of iets anders wat u wenst. Laat het ons weten, we denken graag met u mee!

You have add a Google Map without an API Key. Please enter your own Google Maps API Key to show the map.

Geef een reactie

Your email address will not be published.