Wij zoeken extra ondersteuning voor de weekenden

Slapen in Het Scheepshuys

Ons mooie pand stamt uit 1927 en kent een rijke historie. Moderne elementen komen samen met de karakteristieke uitstraling van de villa. Met onze 12 eigenzinnige kamers vind je altijd een heerlijk rustige plek met de gezelligheid van het Bredase centrum op fietsafstand.

Onze services

Koffiebar

Onze gezellige koffiebar is de perfecte plek om je dag te beginnen of even te ontspannen na een drukke dag van avonturen in Breda. Geniet van een heerlijke kop koffie op slechts een steenworp afstand van je hotelkamer.

Snelle WiFi

Tijdens je verblijf kun je kosteloos gebruiken maken van onze draadloze internet verbinding.

Surf met hoge snelheid over het web vanuit iedere ruimte in ons hotel.

Gratis parkeren

Bij ons hotel kun je gratis parkeren op ons terrein, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over je auto tijdens je verblijf. Geniet van je verblijf zonder extra parkeerkosten, want bij ons is parkeren voor hotelgasten helemaal gratis en makkelijk.

Fietsverhuur

We hebben 8 mooie fietsen staan in de stalling bij het hotel. Binnen 10 minuten ben je op de fiets in het bruisende centrum van Breda.

“Het bed en de hostes beviel ons het meest. Een ontzettend lekker ontbijt en niets is te veel. Wat een heerlijke ervaring om zo behandeld te worden tijdens een verblijf! Het bed lag heerlijk en de kamer was super mooi. Echt exact zoals de foto’s. Je hoorde de vogels fluiten, heerlijk wakker worden en ook tijdens het ontbijt.”